Vinprovning i Linköping varje lördag på Meetly Vallastaden.

Vinbar

Vi brinner för vin och vill erbjuda vinälskare på alla nivåer en möjlighet att prova alla tänkbara vinstilar. Därför innehåller vårt bassortiment mer än 80 noggrant utvalda viner som vi serverar på glas eller halvglas. Ladda ner vår vinlista här.

Mest varje helg kör vi dessutom vinprovningar. Vi tar då hem 6-8 nya, intressanta viner som serveras på glas eller tasting (5cl), ofta med något tema. Du bestämmer själv vilka du vill prova, under vår vägledning om du så vill.

Till detta serveras en fler-rätters avsmakningsmeny som anpasstas till de aktuella vinerna för dem som vill. Önskas något lättare finns ett flertal vinvänliga snacks och mellanrätter från vår barmeny att välja på.

På Slatt-tisdagarna säljer vi ut det som blivit kvar av helgens provningsviner till riktigt bra priser för att ge plats för nya till kommande helg.

Till tre-rättersmenyerna på Kött-onsdagarna respektive Fisk-och skaldjurstorsdagarna erbjuder vi vinpaket med viner som matchats till de aktuella maträtterna.

På Streetfood-fredagarna serveras vindrinkar på kanna.

Utöver vårt stora vinsortiment erbjuds alla kvällar öl, snygga cocktails, drink-kannor  och ett flertal alkoholfria alternativ. Den mesta ölen bryggs lokalt på Centralbryggeriet och vi försöker hålla hela deras sortiment. Flertalet drinkar görs med en egen twist på helsvenska råvaror.

Välkommen

Copyright 2021 ©

Meetly Restauranger AB

Org nr: 559117-2605

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkopplar vi med bekräftelse eller alternativa tider.